Her Geçirmiş Olduğumuz Zaman Geleceğimizden Gidiyor

Dış havzalardan su getirme konusunda Borsada gerçekleşen Bakanlık düzeyindeki istişare sonucunda, DSİ genel Müdürü, Aksaray Ticaret Borsası, Sivil Toplum Örgütleri, yöre Belediye Başkanları ve konu ile ilgili kurumların birlikteliği, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nim hakem görevini üstlenmesi ile olağanüstü bir çalışma ortaya koyarak sonuca en kısa zamanda varabilmenin gayreti aranacak.

“Her Geçirmiş Olduğumuz Zaman Geleceğimizden Gidiyor” diyerek konunun ehemmiyetine vakıf olan insanlarla birlikte elimize değil yüreğimizi ortaya koyarak bu projenin hayata geçirilmesi için çok büyük gayret göstereceğiz.

Biz Borsa olarak Sayın Valimize, Çok Değerli Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Tarım ve Orman Müdürümüze konuya gösterdikleri hassasiyet ve önemden dolayı teşekkür ediyoruz.