Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hamit ÖZKÖK Berlin’de düzenlenen Türk-Alman Ekonomi Diyaloğu ve Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15. Genel Kurulu’na katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hamit ÖZKÖK Berlin’de düzenlenen Türk-Alman Ekonomi Diyaloğu ve Türk-Alaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15. Genel Kurulu’na katıldı. Toplantıda; TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Berlin Büyükelçimiz Sayın Ahmet Başar ŞEN, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rolf A. KÖNİGS, Berlin Müsiad Başakanımız Fikret DOĞAN, Aksaraylı iş insanlarımızdan Mehmet KOCAGÖL, Eğitim sektöründe hizmet veren Tarık ÜNAL, Aksaraylı olup da Almanya’da yaşayan iş insanlarımızla biraraya gelerek Almanya Aksaray arası yapılacak ticari faaliyetler konuşuldu. 2023 yılı için Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rolf A. KÖNİGS’ten Aksaray ‘a ziyaret sözü alan Yönetim Kurulu Başkanımız Hamit ÖZKÖK bu ziyaretin Aksaray açısından çok önemli olacağını dile getirdi.