aksaraytb@tobb.org.tr
0 (382) 333 00 66

ŞEHRİMİZE ÜLKEMİZE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlandı. Sonuçları şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Öncelikle, sandığa gidip oyunu kullanan, ülkemizin geleceğine ve demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Seçilen Belediye Başkanlarını tebrik ediyorum. Yerel seçimlerin geride kalmasıyla, 4 yıllık seçimsiz bir dönem ülkemiz için önemli bir fırsattır.

Şimdi Aksaray için el birliği, güç birliği akıl birliği yapmalıyız.

Cumhuriyetimizin birinci yüzyılında tarım ve tarıma dayalı sanayide üst lige çıktık. Şimdi ikinci yüzyılda daha huzurlu, daha mutlu, daha müreffeh bir Aksaray için daha çok çalışma zamanı.

İş dünyası olarak daha fazla üretim, daha fazla yatırım, istihdam ve daha fazla ihracat için çalışmalıyız.

Bunun yanı sıra seçilen Belediye Başkanlarımız, bürokrasimizin ve iş dünyamızın önünü açacak, şehir adına yapılan her projeye çözüm üretmek ve katkı sağlamakla kalmayıp bizzat içinde olmaları gerekmektedir.

Şehir dinamikleriyle çalışır ruhuna yakışır bir şekilde el birliği güç birliğine önem vermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle seçilen Belediye Başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, kutluyorum. Şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Hamit ÖZKÖK

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı