ZİRAAT BANKASI VE ATB İŞ BİRLİĞİNDE İMZALAR ATILDI

Aksaray Ticaret Borsası ve Ziraat Bankası arasında “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” kapsamında imzalar atıldı.  . Birliğimiz ile Ziraat Bankası, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere başlatılan projede Amaç tedarikçi ve alıcıların banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak, alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi olup böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riski sıfıra indirilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin geçtiğimiz günler içerisinde Ziraat Bankası ile yaptığı iş birliği kapsamında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere hayata geçirilen “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Proje” sinin Aksaray’daki imzaları ATB Başkanı Hamit ÖZKÖK, Ziraat Bankası Aksaray Bölge Başkanı Recep Özdemir tarafından atıldı.

Ticari faaliyetlerin sürdürülebilirliğinde en önemli noktanın finansmana erişim ve güven olduğunun altını çizen ATB Başkanı Hamit ÖZKÖK, Aksaray’da çözüm ortağımız olan Ziraat Bankasını bu manada bu sorumluluğu üstlenerek Aksaray’da tarımsal faaliyette bulunan üretici, tüketici ve esnaflarımızın işyerini kolaylaştırmak adına beraber çok güzel bir projeye imza attık. Üyelerimizin, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret ve kolay finansman imkânı için Ziraat Bankası ile güçlerimizi birleştiriyoruz . “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” projesi KOBİ’lerimiz için büyük önem arz etmektedir. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz de işletmelerimiz zor günler geçirmektedir. Böylesi bir dönemde Ziraat Bankasının üyelerimize sağlayacağı avantajlar ticari faaliyetlerini devam ettirmelerine katkı sağlayacaktır. Bu Proje ile Nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacı karşılanacak, ticarette de devamlılık sağlamış olacak.  Bankkart Başak ile üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır.

Bu projenin daha detaylı bilgileri Borsamız, Ticaret ve Sanayi odamızdan öğrenebilirler

Başkan Özkök bu proje başta ilimize, üreticimize ve bundan faydalanacak herkese projede emeği geçenlere teşekkür ediyor, attığımız bu imzanın hayırlara vesile olmasını diliyorum” Dedi.